Klinika Stomatologjike
 ParaDent Prishtine

Dham me t'ba rahat, te stomatologu i buzeqeshjes tuaj, Paradent 044175657

Miresevini Welcome

Bene diken me dhembe te ri

044175657

Qamil Bala prishtine

Politika e privasise e ParaDent
Privacy policy

kliko vegezen e politikes se privasise - click

 

Implantet jane bere pjese e domosdoshme e trajtimit protetik ne nje numer te rasteve me trend te rritjer andaj klinika ParaDent per pacientet e vet perpiqet te beje zgjedhjen me te mire.

 

 

Kirurget tane eminent me te cilet kemi bashkepunim te shkelqyeshem bejne vendosjen e implanteve ne kocken e nofullave te cilat me vone - pas periudhes se oseointegrimit ngarkohen me superstrukturat adekuate, urat apo protezat mobile, sipas planit te specialistit te protetikes.

Kur një dhëmb është nxjerrë, kocka e nofullës  më parë e rrethonte rrënjën fillon të tretet. Edhe pse nxjerra e dhëmbit është shpesh  trajtimi i vetëm i mundshëm për pacientët me dëmtime të dhëmbëve përtej riparimit, çdo përpjekje duhet bërë për të ruajtur strukturën e rrënjës.

Për fat të mirë, implantet dentare ofrojnë një rrënjë të re e cila e mban kockën përreth të shëndetshme dhe të fortë. Një implant dentar përbëhet nga një shtyllë titaniumi e cila është vendosur në kockë të nofullës. Ajo zëvendëson rrënjën origjinale dhe përfundimisht integron ne kockë. Pasi implant dentar është vendosur dhe kocka përreth është shëruar, një shtyllë e re futet  implantDhëmbi i ri artificial apo kurora dentare, ngjitet për këtë shtyllë. Restaurimi me implant është një zëvendësim isigurt dhe efektiv për humbjen e dhëmbit.